Medlemmar dominerar ny webbserie

Medlemmar dominerar ny webbserie

En av sveriges första och nu största webserie castades på Filmcafe.se och har medlemmar i samtliga roller!

En webbserie i 15 delar

De medverkande är samtliga medlemmar från Filmcafe.se: Ralf Beck, Pontus Olgrim, Fredrik Wagner, Jennifer Lila, David Prowse, Jörgen Sandell Frida Liljevall (röst)

Handlingen i korthet:

The Great Dying utspelas i ett postapokalyptiskt nordamerika och börjar på västkusten i norra USA. Tiden är långt efter att i stort sett hela mänskligheten utrotats av ett virus som förvandlar människor till levande döda, vars enda diet består av människoblod och kött. Vi får följa en liten grupp överlevare som av olika omständigheter tvingas att hjälpa varandra till ett gemensamt mål på andra sidan kontinenten. Ett farväl till väst och ett sökande efter en förlovad värld där de döda stannar under jorden. Deras kamp gäller inte bara att överleva de levande dödas outtröttliga attacker utan även deras egna förhoppningar om en ljusare framtid.

Mer information hittar ni här:
www.thegreatdying.com

Trailer kan ni se nedan:

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
30 november 2010

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

David
David
För min del var det en av dem allra bästa arbetsmiljör. Produktionen samt skådis kolleger görde det till en mycket givande upplevelse.
2010-11-30