Var med i Izabella Scorupcos nya TV-serie

Var med i Izabella Scorupcos nya TV-serie

Webb-tv Välkommen till en nya video med de hetaste filmjobben just nu! Kanske lockar en TV-serie med Izabella Scorupco, välbetalda reklamfilmsjobb med 50000:- i lön, eller en roll i Clas Ohlsons nya reklamfilmer?

TV-serie och reklamjobb

Statister i alla åldrar sökes till Viaplays nya orginalserie ’Hidden’! Izabella Scorupco och August Wittgenstein (”The Crown”) spelar huvudrollerna i denna produktionen med övernaturliga inslag. - Jag har alltid lockats av det där andra, av det som döljer sig bakom ytan i vår vardag, säger författaren Filip Alexanderson om boken som serien är baserad på.

I övrigt har vi den här veckan flera välbetalda reklamjobb publicerade. Vad sägs om reklamfilm för ett spelbolag inspelning i Barcelona med en lön på 52500 :-? Eller filmjobbet som kvinnlig kock till en reklamfilm med lönen 15000:-? Eller varför inte någon av de roller som söks till Clas Ohlsons kommande reklamfilmer? Alla dessa filmjobb hittar ni just nu på filmcafe.se och skynda er att svara innan de försvinner. För flera har sin deadline nu i veckan.

Veckans medlemmar är Bi Edsgren och Stefan Lundahl. Bi är förutom skådespelerska även ballerina utbildad på teaterhögskolan och Stefan är en skådespelare med inte mindre än 57 meriter på sitt CV.

Glöm inte att prenumerera på vår kanal och om ni har särskilda önskemål passa på att fylla på med dem i kommentarerna nedan. Vi syns nästa vecka!

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.