Statister till Vår tid är nu

Statister till Vår tid är nu

Webb-tv Låt oss göra det enkelt för dig - här är några höjdpunkter för den här veckan på Filmcafe.se! Populär tv-serie, Riksteatern, välbetalda reklamfilmsjobb.

Får du inte nog av familjen Löwander och dramat som omger dem? SVT-serien ”Vår tid är nu” spelar in en tredje säsong och du kan vara med! Castingbolag postar regelbundet nya jobbannonser på sajten och i augusti behövs massor med statister.

Ett lite annorlunda uppdrag är det som Riksteater publicerat i veckan. De söker dig modiga och fantastiska statist som vill vara med i deras Almedalen-koncept på plats under Almedalsveckan 1-4 juli.

Som vanligt har vi även en hel del spännande reklamfilmsjobb på sajten. Just nu söker vi en kvinnlig skådespelare till reklamfilmsinspelning för ett ”bryggeribolag”, 25000:- i lön. Vi har även en rad jobb för olika valkampanjsfilmer förstås.

Veckans medlemmar är Lyvån Lidén och Lotta Forsberg. De visas upp på produktionsbolagens konton. Besök deras CV och boka dem för nästa filmjobb.

Glöm inte att följa Filmcafe.se i våra olika kanaler. T.ex. Instagram och Facebook… Glöm för all del inte att prenumerera på vår YouTube-kanal så att ni inte missar något spännande!

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
18 juni 2018

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.