Filmcafé uppdateras

Filmcafé uppdateras

Reportage I januari lanserar vi en ny version av Filmcafe.se. Mycket kommer att vara sig likt och ändå kommer allt att vara annorlunda.

Våra medlemmar är Filmcafe.se

Tiden går fort när man har roligt. Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner och nu är det äntligen dags för en ny skinande version av webbsidan. Inspirationen och förutsättningarna för att utveckla Filmcafe.se har aldrig varit bättre.

Under året har många önskemål om förbättringar inkommit, men till skillnad från hur det brukar vara har ni inte märkt av uppdateringarna. Anledningen är förstås att vi gjort dem på den nya versionen av Filmcafe.se då det inte är lönt att uppdatera två versioner parallellt. Filmcafe.se har redan från starten byggs tillsammans med er medlemmar. Det är er aktivitet som får sajten att leva och andas, ni medlemmar ÄR Filmcafe.se. På redaktionen är vi mycket spända på vad ni kommer att tycka och de första veckorna kommer er återkoppling att vara ovärderlig.

Många nyheter

Så, vad har ni att vänta er av Filmcafe.se 2019?

1. Den nya versionen av Filmcafe.se har ett tydligare fokus på att uppmärksamma er medlemmar. Att vara aktiv lönar sig och med ett uppdaterat CV ökar möjligheterna att bli upptäckt markant.

2. 80% av våra medlemmar använder sina mobiltelefoner då de surfar på webbsidan. Därför är nya versionen av Filmcafe.se mobilanpassad på ett bättre sätt än tidigare. Nu kan du använda mobilen och få tillgång till ALLA fördelarna på webbsidan.

3. Utseendet kommer att uppdateras och Filmcafe.se får en mer modern framtoning. Även om den “retrolook” vi har idag är charmig (?) och det är innehållet som är viktigast, är det hög tid att putsa upp fasaden. Ni kommer att känna igen de typiska färgerna från nuvarande version, men allt kommer ändå att se annorlunda ut.

Med den nya plattformen på plats blir det även möjligt att uppdatera med de nya funktioner vi längtat efter så länge, men dessa håller vi för oss själva ett tag till...

Det kommer att bli ett spännande 2019 och vi hoppas att ni vill följa med oss på denna äventyrliga resa!

Gott nytt år!

Med vänlig hälsning Robert och Tomas

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
25 december 2018

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.