Gör en showreel

Gör en showreel

Reportage Om du inte gjort en showreel tidigare är risken att du väljer allt tillgängligt material som finns, oavsett produktionskvalitén. Efter ett tag har du samlat på dig mer material och det är nu du behöver prioritera vad som ska vara med på en showreel. Hur ska du välja?


Bara för dig som är medlem i Filmcafe.se PLUS

Med Plus får du ut max av Filmcafe.se.
Ta del av alla fördelarna och bli en av dem som syns!

...och mycket mer.

Allt som gör din karriär roligare och enklare!

Uppgradera för endast 429:- och bli en av dem som syns!


Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
3 januari 2021

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

David
David
En annan tänkesätt som har funnits ganske länge nu är att showreels är ”a waste of time and money”. De som casta en roll väljar inte bort någon bara för att de har ingen showreel. Samtidigt, man får inte jobbet heller garanterat om man har en showreel. Har man en bild och meriter, då blir det personal interview och Live audition där man oftast blir filmade. Då vet en kunnig rollbesättare vad du kan för något.

Medlemskap

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 30.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!