Bli medlem Logga in
Skådespelare

Jolanda Friborg


LänStockholms
Söker jobb iStockholms län
DialektStockholmska
KönKvinna
Spelålder17-22
Längd171
ÖgonfärgBrun
HårfärgBrun
Skostorlek41
Om migHej! Jag heter Jolanda och är 19 år. Jag är en väldigt öppen, nyfiken och framåt person. En social prick :)) och jag är oftast den "roliga" i kompisgänget men jag har lätt att anpassa mig efter olika situationer och jag känner mig bekväm i olika typer av roller!

På fritiden så dansar jag och spelar teater! Och jag tog precis studenten från Stockholms estetiska gymnasium med inriktningen Performing Arts.

Jag har mycket erfarenhet av att jobba som statist och även en del som skådespelare! Jag märker att det är någonting som jag vill hålla på med hela livet, jag är mig själv när jag står på scen. Sen är min bror regissör och skådespelare, så jag har varit med lite i hans projekt när jag var yngre.

Bortsett från skådespelarlivet, så jobbar jag lite som ledsagare. Så jag är bra med människor och gillar därför att hjälpa till på bästa sätt!

Jag brukar vara mycket i Italien på somrarna då jag är halvitalienare. Jag pratar därför Italienska om det skulle vara av intresse. Jag tycker om att gå i naturen, väldigt uppfriskande :) och det bästa sättet jag kopplar av på, är att kolla filmer och serier. Allt som allt så älskar jag att skådespela och att få träffa och lära känna nya människor!

Du behöver vara medlem för att kunna kontakta Jolanda.

Logga in / Bli medlem

Jolandas nätverk3

Filmcafé
Josefina
Alecio