Bli medlem Logga in
Skådespelare

Anna Adolfsson


LänStockholms
Dialektstockholmska
KönKvinna
Spelålder26-42
Längd173
ÖgonfärgBlå
HårfärgRöd
KlädstorlekL
Skostorlek38
Om migJag har frilansat som artist inom teater/film/tv/foto/reklam/dans/sång/modell/scenkonst/performance etc som mitt yrke sedan 2002. Framförallt som skådespelerska. Jag har även arbetat med det innan från och till sedan -91.

Förutom det skapande yrket har jag en 2-årig fritidsledarskapsutbildning med inriktning normkritiskt samt socialkonstruktionistiskt perspektiv från Skarpnäcks fhsk samt en 1-årig yogalärarutbildning med inriktning skapande rörelse från Bromma fhsk.

Jag tänker, tycker, känner och är en massa! Jag lever framförallt genom det Kreativa skapande inom bl.a film, teater, sång, dans, performance, scenkonst i alla dess former, yoga, måleri, foto, musik osv. Jag har rest en hel del. Jag har bl.a. bott i Italien, England, Spaninen och Sydafrika. Om jag skulle beskriva mej som ett djur får det nog bli en Camelont, för jag har i mången år försökt ta en bild som ser ut som jag enligt alla och mej själv, men än har det nog inte lyckats... Jag har med andra ord ett väldigt föränderligt utseende i bild å det e ju mest bra när man jobbar med sånt här :)

Är precis hemkommen från Teaterjobbäventyr i Dalarna och nu har jag lit filmdagar här i Sthlm, några fotouppdrag samt event. Förutom det så finns det tid och möjlighet för spännande, roliga, intressanta och utmanande film/teater/scenkonst/tv/reklam/mode jobb :) Så hör gärna av er om ni har nåt projekt eller uppdrag som ni tror jag skulle passa till!

Du behöver vara medlem för att kunna kontakta Anna.

Logga in / Bli medlem

Annas nätverk23

Gunn
Fredrik
Robert
Mattias Tor
George
Lisa
Filmcafé
Jesper
Nils
Lennart
Natassha Alexandra
Emma
Johanna
Mathias
Ibrahim
Nanna
Alexandra
Angelica
Anna
My
Robin
Marcus Cf.
Johannes