Vanliga frågor och svar

Nedanför hittar du vanliga frågor som ställs till redaktionen på Filmcafe.se. Välj ett alternativ och du får lättsmälta förklaringar i hur Filmcafe.se fungerar. Vill du ha ytterligare hjälp med någon av våra tjänster gär det naturligtvis bra att skicka en hälsning. Vi svarar gärna på dina frågor!

Välj ett ärende och få ett svar direkt.
Om svaret inte är tillfredställande så skriv till oss! Vi svarar gärna på dina frågor.

Ärende

Ditt namn

Din e-post

Meddelande

Nyhetsbrev

...och mycket mer

Prenumerera här

Medlemmar berättar

“Jag fick den kvinnliga huvudrollen i filmen Ett nytt kapitel för några år sedan. Extra roligt var det att den sändes på självaste julafton och nyårsda...”

Läs hela berättelsen

Inloggade filmbolag