Bli medlem Logga in

Om oss

Syftet med Filmcafe.se

Syftet med Filmcafe.se är att erbjuda dig de bästa chanserna att lyckas med karriären. Vi vill måna om kreativ verksamhet och medla mellan de som vill skådespela, de som vill ha skådespelare samt övriga i branschen. Filmcafe.se erbjuder ett upplägg där skådespelare, statister och filmare både blir sedda och kan söka jobb, de kan inspirera varandra och utbyta erfarenheter.

Vilka är medlemmarna?

På Filmcafe.se finns tusentals skådespelare, statister och filmarbetare. På Filmcafe.se finns både professionella medlemmar och amatörer. Anledningen är att rollbesättare ibland prioriterar specifika utseenden istället för en viss skola eller mångårig erfarenhet. Medlemmarna kan själva välja vem som ska kunna se deras CV. Vi har även ett stort register med djur. På Filmcafe.se finns över 1000 professionella produktionsbolag.

Vad kan du göra som medlem?

Som medlem kan du använda verktyg som hjälper dig i karriären. Du kan skapa ett CV, svara på jobbannonser och knyta kontakter med tusentals skådespelare, statister och filmarbetare. Vi har ett forum där medlemmar utbyter erfarenheter och ger varandra tips, du kan sälja dina produktioner och visa upp dem. Filmcafe.se vänder sig till samtliga län i Sverige, alla åldersgrupper, kön och nationaliteter. Vi har även en omfattande karriärsavdelning med artiklar och TV-inslag som gör dig karriär lite roligare och lättare. Grundmedlemskapet är gratis på Filmcafe.se!

Vilka är vi?

Tomas Wallentinus och Robert Selin driver Filmcafe.se. Tomas arbetar med programmering samt webbdesign och Robert arbetar med filmproduktion samt utbildning.

Filmcafé Sverige AB

Orgnr: 556869-4516
Postadress:
Box 7024
187 11 Täby
info@filmcafe.se

Kontonummer Sverige
Plusgiro: 62 93 15 - 3

För betalningar från utlandet
IBAN SE98 9500 0099 6042 0629 3153
BIC-kod (SWIFT) NDEASESS