Påbörja en skådespelarkarriär

Påbörja en skådespelarkarriär

Reportage Jag ska vara ärlig, den här artikeln skrapar bara på ytan om hur du påbörjar en skådespelarkarriär. Det finns så mycket mer att prata om, men vi tar det från början. Om du är ny inom skådespeleri och vill lyckas behöver du lära dig mer om vad ditt karriärval egentligen innebär, vilken typ av utbildning du behöver och vilken väg som fungerar bäst.


Bara för dig som är medlem i Filmcafe.se PLUS

Med Plus får du ut max av Filmcafe.se.
Ta del av alla fördelarna och bli en av dem som syns!

...och mycket mer.

Allt som gör din karriär roligare och enklare!

Uppgradera för endast 429:- och bli en av dem som syns!


Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
2 juli 2019

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Göran
Göran
Några tips. Det är vanligt att framgångsrika skådespelare är relativt väl hemmastadda med tekniken, så att lära dig hur det går till bakom kamera gynnar din karriär. Obetalda uppdrag ger värdefulla erfarenheter. Samtidigt är det otroligt sällsynt att skådespelare kontaktar oss filmarbetare som i våra CV här på Filmcafe skriver att vi är regissör, manusförfattare eller producent. Det är även sällsynt att skådespelare kontaktar föreningsdrivna lokal-TV-stationer eller andra filmskaparorganisationer.

Joel
Joel
Verkar vara troligt att följa råden här tänker jag.

Anders
Anders
verkligen vettigt.