Tips för bättre huvudbild

Tips för bättre huvudbild

Reportage Huvudbilden är den enskilt viktigaste marknadsföringen för en skådespelare och det är förbluffande hur många som inte tar den på allvar. Det är dags att fixa till bilderna nu, när en rollbesättare ser din bild bland ansökningarna vill du att de ska tänka: “Ja, ring den personen direkt!” inte “Jag kan inte se hela ansiktet…”.


Bara för dig som är medlem i Filmcafe.se PLUS

Med Plus får du ut max av Filmcafe.se.
Ta del av alla fördelarna och bli en av dem som syns!

...och mycket mer.

Allt som gör din karriär roligare och enklare!

Uppgradera för endast 429:- och bli en av dem som syns!


Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
5 januari 2021

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Thomas
Thomas
Läsvärt. Jag tror att jag har rätt ok bilder för det mesta, men ibland är det bråttom att byta bild så den är uppdaterad när man tror att castare från en aktuell produktion kan tänkas titta in. Då får man göra det bästa av läget så man åtminstone har en bild med samma skägg eller nyrakade haka som man för stunden har i verkligheten. Det är för övrigt dags att uppdatera min nu, jag har mer hår på huvud och haka och vill hitta en neutral bakgrund i stället för grönska som det är nu.

Medlemskap

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 30.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!