Vill du göra en julfilm?

Vill du göra en julfilm?

Reportage Sugen på att göra en perfekt julfilm? Varför inte fråga publiken vad de vill ha? I det här klippet förklarar en pappa varför han älskar julfilmer, och gör det på ett förbluffande konkret sätt.


Bara för dig som är medlem i Filmcafe.se PLUS

Med Plus får du ut max av Filmcafe.se.
Ta del av alla fördelarna och bli en av dem som syns!

...och mycket mer.

Allt som gör din karriär roligare och enklare!

Uppgradera för endast 429:- och bli en av dem som syns!


Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
20 december 2021

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Göran
Göran
Intressant läsning. Strax innan jag läste artikeln hade jag spånat lite på en helt annorlunda julfilm. JULKLAPPSSTJÄRNAN Obemannad utomjordisk rymdsond lämnar paket. Ett gäng forskare går igenom innehållet. Strax före jul ska forskarnas talesperson presentera resultatet för statsministern. Eller rättare sagt, statsministern är så upptagen att det blir till att tala med hans sympatiska dotter. Utomjordingarna har skickat microfiche med 10 megabyte text. Mer fanns inte plats för på rymdsonden. Budskapet är att utomjordingarna beklagar att deras tekniska begränsningar gör det omöjligt för dem att själva besöka oss, men de ska försöka skicka en rymdsond vartannat år, och vi jordbor välkomnas att lämna svarsmeddelanden till ifrågavarande rymdsond. Resan tar nämligen ett år åt vardera hållet. Så det hela är ironiskt. Nej, jag saknar planer på att spela in eftersom jag ej tänkt ut mer än det jag skrev ovan. Och efter att ha läst artikeln så kanske jag bör tänka om angående plotten.

Medlemskap

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 30.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!