Mötesplatsen Filmcafé

Mötesplatsen Filmcafé

Reportage Att samverka är i dessa tider viktigare än någonsin och därför fortsätter vi att utveckla mötesplatsen på Filmcafe.se! En plats som hjälper dig att bygga nätverk och möjliggör lösningar på utmaningar i filmbranschen.

En mötesplats

Några av er vet att Filmcafe.se i begynnelsen var en populär mötesplats utan att vi publicerade några jobbannonser. Det var en plats att underhålla kontakter som etablerades på filminspelningar, men även hitta nya att samverka med. Möjligheten att nätverka var anledningen till att vi valde namnet Filmcafé!

Det känns därför naturligt för oss att skapa nya förutsättningar för er på vår mötesplats. Nytt i veckan är möjligheten att marknadsföra sina evenemang, ladda upp bilder och filmklipp för alla att se! Här kan ni även se vilka andra medlemmar och produktionsbolag som är inloggade. Om du använder en telefon lägger du den i horisontellt läge för att se de inloggade i fältet till höger på skärmen.

Gå till mötesplatsen direkt och sök kontakt med minst 10 andra medlemmar för en roligare upplevelse.

Använd nya funktioner

Överst i vårt flöde hittar ni knapparna som gör det möjligt att publicera evenemang, bilder och filmklipp. Vi ser fram emot era spännande uppdateringar!

Kanske är det en inspirerande historia om något spännande uppdrag som du vill dela med dig av!

Ta hand om er.

Hälsningar Robert och Tomas

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
26 november 2020

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Medlemskap

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 30.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!