Bli medlem Logga in
Skådespelare

Mikael Jaldeby


LänAlla
Söker jobb iAlla län
Dialekt"Pitemål", ”Norrländska”, ”rikssvenska”
KönMan
Spelålder42-60
Längd176
ÖgonfärgGrön
HårfärgLjusblond
KlädstorlekM-L
Skostorlek42
Om migJag heter Mikael Jaldeby och är från Piteå men kan jobba i hela landet. Teater har varit en stor del av mitt liv i över 40 år.

Jag utbildade mig till skådespelare under gymnasietiden och spelade teater och revy under en 15-årstid. De senaste 9 åren har jag fortsatt att utbilda mig till skådespelare och har nästan 700 timmars utbildning i olika teaterformer t.ex. Improvisation, Mask & Clown, Meisnerteknik, Filmskådespeleri via Cinematrix, allmänna Teaterkunskaper, sång m.m.

De senaste 4 åren har jag jobbat mer och mer med film förutom att stå på teaterscenen. Jag har gjort några reklamfilmer, musikvideos, kortfilmer och TV-serier.

Körkort: AM, A1, A2, A, B, BE

Länk till min youtube-kanal: https://www.youtube.com/@mikaeljaldeby-mjteaterochshow För mer info, min hemsida: www.mjteaterochshow.se

Jag har idrottat stor del av mitt liv. I basket både som spelare på div 2-nivå men som domare i högsta serierna i Sverige. Jag har även dömt innebandy. Utbildad lärare och dataingenjör och har bl.a jobbat som kyrkvaktmästare, begravningsentreprenör, programmerare och lärare.

Du behöver vara medlem för att kunna kontakta Mikael.

Logga in / Bli medlem

Mikaels nätverk24

Joakim
Oswald
Daniel
Wilmer
Christoffer
Anders
Susanne
Inger
Auron
Mattias
Nathalie
Anneli
Per-Oskar
Truls
Ida Karolin
Camilla
Andreas
Michaela
Filmcafé
Staffan
Michel
Emma
Mohamed-Deq
Henrik