Älskade statister!

Älskade statister!

Krönika Guldbaggegalan på TV. Jag bänkade mig, eller snarare soffade ner mig för att titta på mina kollegor, när de festade loss. Men så börjar konferenciern, Petra Mede, tala om statister och jag känner hur hela kroppen stelnar.


Bara för dig som är medlem i Filmcafe.se PLUS

Med Plus får du ut max av Filmcafe.se.
Ta del av alla fördelarna och bli en av dem som syns!

...och mycket mer.

Allt som gör din karriär roligare och enklare!

Uppgradera för endast 429:- och bli en av dem som syns!


Anita Molander, skribent för Filmcafe.se
25 januari 2017

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Gemma
Gemma
Super fint sagt men som Petra sa: till mig då jag träffade henne och berättade att Per Andersson varit min teaterelev som liten: Åhh han är ju ett geni!

Daniel
Daniel
Men sen iof hur ofta är Petra Medes skämt roliga När jag tänker på henne i ex Melon då va hon mest ivägen och drog bara en massa torr skämt

Daniel
Daniel
Jag kan inte mer än hålla med Erik Matz

Erik
Erik
Får väl hoppas någon dag att en fd,,statist tar emot ett pris för bästa skådis och passar på att tacka Petra Mede för hennes tal.

André
André
Det var ju lustigt. Har jobbat på inspelning med Petra Mede och har sett förstahand hur hon behandlar statister. Hon var jättetrevlig mot dem, gick fram, hälsade och inledde konversationer och visade intresse för dem som individer. Supertrevlig människa. Det var ju synd att några skämt som hon drog (som var just bara skämt) råkade göra just dig upprörd. Underhållning ska inte tas så mycket på allvar.

Birgitta
Birgitta
Satt på galan blev glad att någon *Petra Mede) så att hon stod på statisterna sida! Men när hon började håna oss så försvann allt. Nu kommer jag att vara kritisk mot allt vad hon gör och säger. Kan ingen ta ner henne på jorden. Vad vore en film utan statister ganska tom Men vi statister får nog köpa en limpa och en bit ost till henne från vår saftiga lön!?

Willy
Willy
Mycket bra skrivit Anita Molander. Tack för att du ställer upp för oss statister.

Susanne
Susanne
Ååå vilken fantastiskt fin och viktig artikel!! Mycket bra skrivet :)

Malin
Malin
Verkligen bra skriven artikel ! Tummen upp ! Kram

Michael
Michael
Mycket bra skrivet av fina Anita Molander.

Joel
Joel
Många statister har mer makt än dom tror. Petra Mede är ute på djupt vatten här. Tycker nog det här var dåligt av henne.

Sven-Bertil
Sven-Bertil
Fantastiskt fin artikel! Stärker många av oss statister att läsa detta, Tack Anita!!

Janne
Janne
Det var det bästa jag läst på länge om statister och deras betydelse. Tack för det Anita!

Kerstin
Kerstin
Oj oj oj Anita vilken bra artikel Du har skrivit Tack för alla bra ord Du ska ha en stor stor stor ROS. Jag säger till Dig Gud välsigne Din hand och penna.

Inger
Inger
Tack för att du håller på oss Anita.

Medlemskap

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 30.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!