Missa inte detta i ditt CV

Missa inte detta i ditt CV

Reportage Så sent som i veckan fick jag ett mail från en medlem som tyckte att Filmcafe.se var en krånglig sida eftersom han behövde skapa ett CV och fylla i uppgifter. Det är lite så idag, att det ska gå fort, men Fimcafe.se är en mycket seriös sajt som tar uppdraget på allvar. Tro aldrig annat.


Bara för dig som är medlem i Filmcafe.se PLUS

Med Plus får du ut max av Filmcafe.se.
Ta del av alla fördelarna och bli en av dem som syns!

...och mycket mer.

Allt som gör din karriär roligare och enklare!

Uppgradera för endast 429:- och bli en av dem som syns!


Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
27 mars 2022

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Gunn
Gunn
Tack för alla bra tips!

Lotta
Lotta
Alltid bra med en liten påminnelse - tack snälla! :)

Joel
Joel
Tack för tipsen, jag hoppas dom stämmer fullt ut. Alltid svårt nästan att veta med säkerhet skulle jag tro men du vet nog mer än mig gällande detta. Definitivt, är min halvt kvalificerade gissning. Jag skulle prata som en ”söderkis”, vid ett tillfälle och det funkade inte alls. Jag fick in ett eskilstuna-mål och fastnade i det. Kan ha kört sig rejält, men EN får ju hoppas det inte blev för veligt. En annan gång staterade jag som besökare (bla) i tennispublik i spelfilm, SAMT i en tennishall i tv-serien; gynekologen i Askim. Tennis och basket är mina starkaste sidor inom sport, och jag ser det som högst rimligt det är avgörande för en medverkan. Ps basket har jag inte varit tydlig med generellt innan, men kan tyckas inte vara så relevant med basketfilmer i svensk media. Hoppas på ändring där.* Hint***

Kerstin
Kerstin
Tack för bra tips!

Margareta
Margareta
Tack för tipsen !

Maggan
Maggan
Talang vet jag inte... men jag spelar cello på fritiden och har gjort det i många år. Det gjorde att jag var med och spelade i en orkester i en Volvo-reklam. Sen blev vi bortklippta det mesta av orkestern, men jag fick iallafall uppdraget tack vare att jag spelar cello.

Lille Peter
Lille Peter
Jag som en normalväxt men kort i rocken 153 cm. Över havet. Korad som sjöns minsta bartender och världens minsta FN-soldat genom tiderna. Får många film/reklam uppdrag, just för att jag är kort och bjuder på mig själv. Vet inte om det är en talang. Men en sak vet jag. Jag sticker ut, just för att jag är jag. En glad liten ”skit” Som bjuder på mig själv. :)

Lotta
Lotta
Tack för alla tips Robert !! :)

Medlemskap

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 30.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!