Filmarbetaren är din vän

Filmarbetaren är din vän

Krönika Utmaningen är att tillsammans med andra sätta samman en inspelning full av energi och passion, oavsett vilken kväll det gäller eller vilken tagning det är. Vad behöver en skådespelare veta om filmarbetaren?


Bara för dig som är medlem i Filmcafe.se PLUS

Med Plus får du ut max av Filmcafe.se.
Ta del av alla fördelarna och bli en av dem som syns!

...och mycket mer.

Allt som gör din karriär roligare och enklare!

Uppgradera för endast 429:- och bli en av dem som syns!


Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
9 maj 2021

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Göran
Göran
Många skådespelare kan en hel del om hur tekniken fungerar, så det märks att det gynnar karriären att lära sig. En orsak är att många inspelningar är extremt underbemannade så att skådespelare kan få anledning att rycka in bakom kamera. En annan orsak är att ju mer skådespelare kan om tekniken, desto lättare att förklara. Som regissör har jag även märkt att de som kan tekniken ofta vågar mer (de som inte kan tekniken är mer benägna att sänka rösten när de befinner sig framför mikrofonen).

Lotta
Lotta
Tack för bra läsning Robert! ??

Medlemskap

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 30.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!