Bli medlem Logga in

Karriär

Trailerpremiär för nya LasseMaja Nyhet

Trailerpremiär för nya LasseMaja

Idag släpps trailern till den nya filmen Lassemajas detektivbyrå - maskoten som försvann.

Halloweenfilm

Lasse och Maja är tillbaka med ett nytt spännande mysterium. Inför de årliga Vallebyspelen skadas en efter en av de tävlande. Spåren leder Lasse och Maja till en mörk hemlighet och en gammal myt om spelens maskot som sägs hemsöka hallen. Kommer Lasse och Maja finna lösningen innan någon mer råkar illa ut och kommer deras vänskap överleva prövningarna?

Tina Mackic står för regi och rollerna som Lasse och Maja spelas av nya skådespelarna Mario Mustafa och Elma Säterhagen-Lekander och Henrik Hjelt återvänder i rollen som polismästaren. Som Betty ser vi Cissi Fors och manus är skrivet av Michaela Hamilton och David Wiberg.

- Det känns fantastiskt att återigen få dyka in i LasseMajas universum där det alltid ligger ett mysterium och lurar. Jag ser fram emot att få göra en riktig ’skrämmande’ och rolig Halloweenfilm med många spännande inslag för att locka våra unga tittare till biograferna, säger Tina Mackic, regissör.

Filmen har biopremiär 18 oktober.

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
2 juli 2024

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 50.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!