Bli medlem Logga in

Karriär

Barracuda Queens får en andra säsong Nyhet

Barracuda Queens får en andra säsong

Under eventet Next on Netflix avslöjades att Barracuda Queens återvänder.

Säsong två

Första säsongen av Barracuda Queens hade premiär på Netflix sommaren 2023, och följde en grupp unga tjejer som börjar råna villor i Djursholm för att kunna finansiera sitt festande.

Alva Bratt, Tea Stjärne, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Sarah Gustafsson och Izabella Scorupco återvänder alla i den nya säsongen, och får sällskap av Filip Berg, Joel Spira och Cecilia Frode.

I säsong två behöver tjejerna återigen pengar, men den här gången är det konstbranschen de har i siktet, snarare än villor i Djursholm.

Netflix beskriver serien så här:

“Året är 2000. Lollo kommer tillbaka efter att ha studerat i Paris. De andra har haft det ganska tråkigt och normalt under tiden. Alla bor fortfarande hemma och Lollos återkomst sätter igång tankarna på att de ganska omgående måste flytta hemifrån. Men hur ska de få pengar till det? De kan ju inte bo varsomhelst! Dessutom har de lovat Lollos mamma Margareta att inte göra fler inbrott. Kanske finns det andra sätt? De är ju proffs och har verkligen saknat spänningen och det där lilla extra. De vet att det finns stora pengar i konstbranschen, och för Barracuda Queens verkar ingenting omöjligt…”

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
19 mars 2024

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

 •  
  Cecilia
  Statist
  jag vill gärna veta lite mer om serien ifall jag nu ska söka jobb som statist och vart det spelas in och de jag behöver veta. MVH Cecilia Sandberg
 •  
  Emilie
  Statist
  Kommer medverka som statist i denna, det ska bli kul!

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 50.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!