Bli medlem Logga in

Karriär

Stolt medlem vinnare av STOCKmotion Reportage

Stolt medlem vinnare av STOCKmotion

Anton Forsdik är medlem på Filmcafe.se sedan flera år och tog hem det finna priset Bästa film i årets filmfestival STOCKmotion, som anordnas av Filmbasen.

Ett mörkt och tungt universum

Filmen ”Jag vill inte någon annanstans” spelades in med en Iphone 6 och utan budget. Priskategorin var Ungdom upp till 15 år (Lättvikt2) och juryn motiverade priset på följande sätt:

Den här filmen placerar oss omedelbart och med en lätthet i ett mörkt och tungt universum. Välspelat håller den fast oss i ett stadigt grepp till sista bildrutan. Berörda och omskakade lämnar vi den här filmen, men filmen lämnar inte oss.

Förutom att göra egna filmer så är Anton aktiv skådespelare. Senast kunde man se honom på Barncancergalan tillsamman med Felix Hengren i sketchen Humorskolan. Framöver kommer vi att kunna se honom i en ny seriesatsning på Kanal 5 , Gåsmamman, och en ny svensk långfilm.


Jag vill inte leva någon annanstans from AFTRIX on Vimeo.

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
24 oktober 2015

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 50.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!