Bli medlem Logga in

Karriär

Trailerpremiär för Sthlm Blackout Nyhet

Trailerpremiär för Sthlm Blackout

STHLM Blackout, tidigare under arbetsnamnet Hell of a Date, får premiär i maj.

Action och romcom

I serien, som blandar action med romcom, ser vi Erik ”Jerka” Johansson och Hanna Alström i huvudrollerna. I övriga roller syns bland andra Alba August, Adam Pålsson, Valter Skarsgård och Nina Zanjani. STHLM Blackout är regisserad av den danska regissören Milad Schwartz Avaz (Bedre Tider, Alfa).

I seriens fyra delar får vi följa Arthur (Erik Johansson) och Mille (Hanna Alström) som efter en romantisk dejt tillsammans kastas in i ett actionfyllt äventyr de aldrig kunnat vänta sig. Med både polis, legosoldater och andra mäktiga personer hack i häl, tvingas de ta sig igenom sin farligaste och galnaste tid hittills – i jakten på att finna sanningen.

Milad Schwartz Avaz har skapat och regisserat actionserien på fyra avsnitt. ”STHLM Blackout” får premiär den 3 maj på Prime Video.

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
16 april 2024

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 50.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!