Eget beröm luktar illa?

Eget beröm luktar illa?

Krönika Vad har hänt med oss i branschen, vad säger det om oss som människor – och medmänniskor – att vi numera verkar vara bättre på att kritisera andra, än på att ge dem beröm?


Bara för dig som är medlem i Filmcafe.se PLUS

Med Plus får du ut max av Filmcafe.se.
Ta del av alla fördelarna och bli en av dem som syns!

...och mycket mer.

Allt som gör din karriär roligare och enklare!

Uppgradera för endast 429:- och bli en av dem som syns!


Anita Molander, skribent för Filmcafe.se
6 juli 2021

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Tomas
Tomas
Många sanningar där Anita. Tack för en mycket fin artikel. Hoppas den också får den uppskattning och uppmärksamhet den förtjänar – både för språket och själva temat.

Hampus
Hampus
Fint, tack för en bra krönika.

Anita
Anita
Tack ,killar! [;)][:D]

Ibrahim
Ibrahim
Bra skrivet Anita!

Christian
Christian
Fint skrivet, Anita! (får berömma din artikel om beröm :)). Jag hade också äran att få lära av Torsten Föllinger på Skara Skolscen och det var en otrolig upplevelse. Även de mest tillslutna, nervösa sångare (såsom undertecknad) lyckades till slut öppna upp och ta toner man själv häpnade över. Och Torsten satt där och log, talade med sin vänliga stämma och gav exempel och anekdoter som bara vara spot-on. Härliga minnen!

Medlemskap

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 30.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!