Bli medlem Logga in

Karriär

Filmen Frakturer är färdiginspelad Filmer på gång

Filmen Frakturer är färdiginspelad

Filmen Frakturer är färdiginspelad och förutom Ola Rapace och Per Morberg ser vi många medlemmar framför- och bakom kameran.

Vår medlem Marcus Ovnell har både regisserat och skrivit manus till filmen. Marcus var tidigare i år aktuell med thrillern Scapegoat och har även regisserat filmerna Emily och den magiska resan (2020) och Inbrottet (2015). Marcus Ovnell och Jenny Lampa vann både över Ruben Östlunds ”Turist” och flera kanadensiska filmer vid filmfestivalen Gasparilla i Tampa.

– När vi kom till öppningsceremonin kände vi oss helt malplacé. Vi var inte beredda på att festivalen var så stor och undrade spontant om vi hade kommit fel, berättar Marcus.

Något premiärdatum för den nya filmen Frakturer finns inte annonserat, inte heller vad den kommer att handla om, så vi har mycket spännande att se fram emot! Enligt informationen på IMDb är postproduktionen påbörjad.

IMDB avslöjar att många medlemmar från Filmcafe.se syns i stora roller, men även att filmfotograf och regiassistent är medlemmar.

Framför kameran kan vi bl.a. Se  Jenny Lampa, Michael Hillberg, Josef Mado, Victor von Schirach, Joacim Landin och många fler.


Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
3 oktober 2024

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kom närmare drömmen.

Vi söker ständigt nya talanger framför och bakom kameran! Sedan 2002 har vi hjälpt produktionsbolag och producenter att hitta rätt team till filmproduktioner.

Nå över 50.000 medlemmar.

Sedan 2002 har vi hittat rätt team till filmproduktioner. Nå nya talanger framför och bakom kameran!