Bli medlem Logga in
Skådespelare

Andreas Gauffin


LänStockholms
DialektRikssvenska
KönMan
Spelålder25-40
Längd173
ÖgonfärgBlå
HårfärgBrun
KlädstorlekL
Skostorlek42

Du behöver vara medlem för att kunna kontakta Andreas.

Logga in / Bli medlem

Om mig
43 år. Fördomsfri och orädd kille. Driven och positiv och har lätt för att lära. Jag medverkade i ensemblen vid Stockholms stadsteater, där vi framförde "The Sound Of Music" på stora scen, där jag spelade SS-soldat. Efter det medverkade jag i Lars Noréns "Temps Mort" i regi av Suzanne Osten, där jag spelade scentekniker, även den på Stockholms stadsteater.

Jag är ambitiös och noggrann in i minsta detalj. När jag filmar anländer jag alltid till set i god tid och gnäller aldrig - oavsett om det regnar hagel vågrätt och är minusgrader kvart över tre på morgonen - det är ju det här jag andas och älskar. När jag gör ett jobb förbereder jag mig minutiöst in i minsta detalj och studerar alltid bakgrunden till karaktären i fråga. Skall jag spela servitör så kontaktar jag en väl ansedd restaurang för att insupa miljön och tala med erfarna proffs inom yrket. Exempelvis så besökte jag, inför inspelningen av TV-serien "Hamilton" där jag spelade ambulanssjukvårdare, en brandstation och gjorde ett studiebesök i stationens ambulans och fick (med öppna armar) en grundlig genomgång av ambulansen och all utrustning - guidad av jourhavande ambulanssjuksköterska. Jag tog del av berättelser ur ambulanspersonalens vardag i fält och kombinerar denna kunskap med de avslappningsövningar jag fick lära mig när jag studerade "Strasberg's The Method" på Calle Flygare teaterskola.

2021 har jag dessutom fördjupat mina kunskaper genom att studera vid Stockholms Filmskola och läsa "Acting 10 Weeks", en bred intensivkurs som bland annat hanterar Meisnertekniken och improvisationstekniker.

När ni anlitar mig får ni fullkomligt engagemang från min sida och ett professionellt resultat. Vidare har jag lätt för att hitta rätt karaktär, oavsett om det gäller att spela pajas på den årliga kräftskivan eller om det är ett professionellt uppdrag gällande en seriös karaktär. Behöver ni färga mitt hår eller klippa mig? Det är förstås upp till er. Som skådespelare är jag ert verktyg.

Jag har dansat avancerad streetdance hos Kindahls dansakademi och har tränat glimabrottning på elitnivå!

Jag behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Har även läst Polska A. Därav behärskar jag även enklare konversationer på polska - med perfekt uttal.

Andreas nätverk77

Sabina
Peter
Hans
Johan
John
Micke
Erik
Göran
Gunn
Teodor
Tania
Lars
Joel
Markus
Viking
Anna-Maria
Ilirjeta
Filmcafé
Emir
Thomas
Marcus
Ludvig
Armin
Ignacio
Jenny
Anders
Elsa Maria
Jonathan
Ella
Pernilla
Johan
Agnes
Peter
Shadee
Anna-Maj
Niklas
Maria
Karin
Linda
Johan
Erik
Ibrahima
Fred
Isabelle
Liam
Johan
Oscar
Cristian
Maria
Niklas
Patric
Jonathan
Anna
Andreas
Kamil
Pär
Sara
Lars M
Thabo
Natanael
Linda
Danne
Elveda
Emil
Mikael
Harald
Olivia
Rasmus
David
Sven Henrik
Therese
Axel
Anja
Jesper
Henry
Nils