Bli medlem Logga in
Skådespelare

Jonathan Tufvesson


LänAlla
Söker jobb iAlla län
DialektRikssvenska, Göteborgska, General American m.m
KönMan
Spelålder27-37
Längd184
ÖgonfärgGrön
HårfärgMörkblond
KlädstorlekM
Skostorlek43
Om migHej!

Mitt namn är Jonathan och jag är en internationellt verksam skådespelare, sångare och kreativ producent med mina rötter i Ale Kommun/Göteborg. Med över två decenniers erfarenhet inom nöjesindustrin har jag utforskat olika konstformer och engagerat mig i spännande projekt runt om i världen. Mitt hjärta klappar för att ge liv åt olika roller och utmana mig själv inom TV, film och teaterproduktioner.

Jag utbildades vid Teaterhögskolan i Göteborg (Högskolan för Scen och Musik) 2011-14, innan det studerade jag på Wendelsbergs Teater & Skolscen mellan 2009 -11. På dessa skolor fick jag utvecklat min skådespelar talang och byggt ett starkt fundament för min konstnärliga karriär. Med dubbelt medborgarskap har jag fått möjlighet att medverka i framgångsrika produktioner både i Sverige och Norge, något som har format min unika konstnärliga resa. Mitt arbete har uppmärksammats internationellt och belönats med flera priser och nomineringar i det senaste, vilket jag är otroligt stolt över. Jag har även haft förmånen att vara ansiktet utåt för kända varumärken som Telia/Apple och Huawei. Jag har också haft privilegiet att delta i framstående musikalproduktioner, där jag får uttrycka min musikaliska talang.

Jag brinner för mitt arbete och lägger alltid hjärta och själ i varje roll och produktion jag är en del av. Mitt främsta mål är att skapa kraftfulla och minnesvärda upplevelser som berör och engagerar publiken. Därför är jag ständigt på jakt efter spännande projekt, berättelser och samarbeten som kan utmana mig.

M I N A S I D O R!

H E M S I D A || https://www.JTufvesson.com/

IMDb || http://www.imdb.me/jonathantufvesson

INSTAGRAM || @jonathan_tufvesson

Manager - Astrum Agency Simon Eriksen Valvik +4740050100 | simon@astrumagency.com
AgentHammarström Agency , fia@hammarstromagency.com, +46708240707

Du behöver vara medlem för att kunna kontakta Jonathan.

Logga in / Bli medlem

Jonathans nätverk27

Sara
Roy
Andreas
Joakim
Victor
Filmcafé
Marcus
Anders
Christian
Madeleine
Lennart
Eliza
Rasmus
Jonas
Otto
Sara
Alexandre
Jonatan
Frida
David
Andrea
Rezart
Viktor
Milla
Rikard
Rickard
Joakim