Bli medlem Logga in
Skådespelare

Jonathan Tufvesson


LänAlla
Söker jobb iAlla län
DialektRikssvenska, Göteborgska, General American m.m
KönMan
Spelålder27-37
Längd184
ÖgonfärgGrön
HårfärgMörkblond
KlädstorlekM
Skostorlek43
AgentHammarström Agency , fia@hammarstromagency.com, +46708240707

Du behöver vara medlem för att kunna kontakta Jonathan.

Logga in / Bli medlem

Om mig
Hej,

Mitt namn är Jonathan Tufvesson (Jonathan Thomas Tufvesson Larsson) och jag är en internationellt verksam skådespelare och sångare med mina rötter i Göteborg. Jag har över två decenniers erfarenhet inom nöjesindustrin har utforskat olika konstformer och engagerat mig i spännande projekt runt om i världen. Mitt hjärta klappar för att ge liv åt olika roller och utmana mig själv inom TV, film och teaterproduktioner.

Jag utbildades vid Teaterhögskolan i Göteborg (Högskolan för Scen och Musik), innan det studerade jag på Wendelsbergs Teater & Skolscen. På dessa skolor fick jag utvecklat min skådespelartalang och byggt ett starkt fundament för min konstnärliga karriär. Idag har jag dubbelt medborgarskap har jag fått möjlighet att medverka i framgångsrika produktioner både i Sverige och Norge, något som har format min unika konstnärliga resa. Mitt arbete har uppmärksammats internationellt och belönats med flera priser och nomineringar i det senaste, vilket jag är otroligt stolt över. Jag har även haft förmånen att vara ansiktet utåt för kända varumärken som Huawei, Apple/Telia. Jag har också haft privilegiet att delta i flera framstående musikalproduktioner, där jag får uttrycka min musikaliska talang.

Jag brinner enormt för mitt skådespelar arbete och lägger alltid hjärta och själ i varje roll och produktion jag är en del av. Mitt främsta mål är att leva mina roller fullt ut för att skapa kraftfulla och minnesvärda upplevelser som berör och engagerar publiken. Därför är jag ständigt på jakt efter spännande projekt, berättelser och samarbeten som kan utmana mig.

H E M S I D A | https://www.JTufvesson.com/

VIMEO (Film, Reels och mer) | https://vimeo.com/jonathantufvesson

IMDb | http://www.imdb.me/jonathantufvesson

INSTAGRAM | @jonathan_tufvesson

Manager - Astrum Agency Simon Eriksen Valvik +4740050100 | simon@astrumagency.com

Jonathans nätverk27

Sara
Filmcafé
Marcus
Alexandre
Andreas
Lennart
Andrea
Victor
Jonas
Madeleine
Eliza
Jonatan
Roy
Joakim
Anders
Christian
Rasmus
Otto
Sara
Frida
David
Rezart
Viktor
Milla
Rikard
Rickard
Joakim