Bli ett filmmonster

Bli ett filmmonster

Webb-tv Kanske vill du gestalta ett filmmonster, spela huvudrollen i en långfilm eller tjäna pengar på att skådespela i reklamfilm? Oavsett vilket har vi alla filmjobben bland veckans hetaste på Filmcafe.se.

Heta filmjobb i veckan

Efter fyra färdiga långfilmer med skräcktema och rebooten av PuppetMaster i USA söker filmbolag kanske dig för en annorlunda utmaning. Du har inga repliker men får spela ett coolt monster!

Är du lite yngre kanske någon av huvudrollerna i en ny långfilm av Johan Renck passar bättre? Filmen är en hjärtskärande historia om två ungdomars otillåtna kärlek.

Som vanlig har vi även nya reklamfilsjobb publicerade och lönerna är mellan 5000:- och 15000:- den här veckan.

Alla jobben är sökbara just nu tillsammans med många andra och bara i fredags kom det över 30 nya filmjobb. Missa dem inte.

Bli Veckans medlem

Veckans medlemmar är Anastasia Alexeeva och Joel Ström och båda visas upp direkt på filmbolagens konton i veckan. Är du PLUS-medlem och vill synas extra mycket du med är det bara att maila och önska ett datum!

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
10 april 2018

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Sebastian
Sebastian
Hade Gärna vilja Velat Gestalt denna Roll,
2018-04-10