En roll i svenska Skam

En roll i svenska Skam

Webb-tv En roll i svenska versionen av Skam, statist i ny kriminalserie eller reklamfilm med 60000:- i lön. Ett axplock av alla jobbannonser den här veckan på Filmcafe.se.

Roll i svenska Skam

Nu börjar provfilmningarna till SVT:s ”Eagles” – en svensk version av succéserien Skam. Och just du kan få huvudrollen! Under hela april letar vi efter nästa William och Noora på platser i hela Sverige. Är du rätt person för rollen?

– Någon karaktär ska kunna sjunga och även idrottsrelaterade färdigheter är till en fördel, säger seriens producent.

Jobbet hittar ni på Filmcafe.se.

Statist till TV-serie eller roll i reklamfilm

Satsningen på svenska originalserier fortsätter och nästa år kommer ”Sthlm Requiem”, som bygger på Kristina Ohlssons böcker, på C More och TV4. Inspelningen av ”Sthlm Requiem” är i full gång och nu söks statister via Filmcafe.se.

Till en reklamfilm för ett försäkringsbolag söks nu tre olika karaktärer i en av de bäst betalda jobben i veckan. Inte mindre än 60000:- i lön till de som får en roll.

Hollywood i Stockholm

I övrigt fick en mystiskt jobbannons sin förklaring. Det söktes statister till en hemlig storfilm- och filmen visade sig vara en riktigt Hollywoodrulle. I veckan spelade man in flera scener till kommande ”The Girl in the Spider’s Web” utanför Stockholm. Den amerikanske uppföljaren I millennium trilogin.

Robert Selin, skribent för Filmcafe.se
26 april 2018

Filmcafe.se bevakar den svenska filmbranschen med artiklar och krönikor. Missa inte våra övriga artiklar som gör karriären lite lättare och roligare!

Kommentera
Nu kan du kommentera med Facebook. Vi vill gärna höra dina åsikter, så logga in med ditt Facebook-konto och skriv din kommentar.

Emelie
Emelie
Hej! Söker ni fortfarande skådespelare eller statist så är jag intresserad. Kolla in min profil och hör av er vid intresse. MVH Emelie
2018-06-07

Mattias
Mattias
Söker ni fortfarande personer så är jag intresserad! Mvh
2018-05-31

Andreas
Andreas
Hej Om ni fortfarande söker roller är jag intresserad. Jag frilansar bland annat som skådespelare och har mycket erfarenhet. ser fram emo erat svar. Allt gott Andreas Bertholdsson
2018-05-30

Alice
Alice
Hej! Kolla gärna in min profil! Vill så gärna vara statist! Mvh Alice Tagesson
2018-05-04